PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaslar allahını seven oylasın

SevgigsmErkan
03 Haziran 2010, 10:49
*Arkadaşlar; CNN de bir oylama var. "İsrail çok ileri gitti mi?" diye.
"Evet" diyenlerin oranı %75 de iken % 52 lere düştü, CNN evet ten yana ama oylarıyla bunu kanıtlamazsa kendi kararı işe yaramaz. CNN Önemli bir medya aygıtı lütfen unutmayalım.. http://www.cnn.com/WORLD/ en altta yes i seçip veto deyin

uğur
03 Haziran 2010, 10:55
tüm dünya israile karşı.israilin bu yaptıkları sindirile bilir şeyler degil.ALLAH gazzenin yar ve yardımcısı olsun.

mete
03 Haziran 2010, 11:23
tum dunya nasıl karsı ya evet dıyenler yuzde 53 hayır dıyen serefsızler ın ıse yuzde 47 kım abı bu yuzde 47 amaden ısraıllıler dıyelım kı degıl bız nıye daha cok oy vermıyoruz bu yuzde 47 nın cogu araplar ıddayada gırerım

turkcellgsm
03 Haziran 2010, 11:51
302 Found (http://www.cnn.com/WORLD/)

usta tam link verirmisin burdaki veto sadece BP gaz için ?

siteye baktım ama bulamadım ?

Quick vote

Have you stopped buying BP gas because of the oil spill?

mete
03 Haziran 2010, 11:52
sayfanın en altında usta

turkcellgsm
03 Haziran 2010, 11:54
sayfanın en altında usta

sayfanın en altındaki bp gaz için usta

looupss
03 Haziran 2010, 13:11
“Biz bir memleketi helâk etmek istediğimizde, onun refah içinde yaşayan şımarık elebaşlarına (itaati) emrederiz de onlar orada kötülük işlerler. Böylece o memleket hakkındaki hükmümüz gerçekleşir de oranın altını üstüne getiririz” (İsra, 16)

mete
03 Haziran 2010, 13:18
“Biz bir memleketi helâk etmek istediğimizde, onun refah içinde yaşayan şımarık elebaşlarına (itaati) emrederiz de onlar orada kötülük işlerler. Böylece o memleket hakkındaki hükmümüz gerçekleşir de oranın altını üstüne getiririz” (İsra, 16)

olması gerek o usta turkıyenın bır sekılde bır yere ımza atması gerekıyor bır sekılde dıger mılletlerın de bundan ders alması gerekıyor kansa kan herseyı bugun burakırım yeterkı hadı gıdıyoruz desınler

nurtel51
03 Haziran 2010, 16:25
[QUOTE=SevgigsmErkan;58637]*Arkadaşlar; CNN de bir oylama var. "İsrail çok ileri gitti mi?" diye.
"Evet" diyenlerin oranı %75 de iken % 52 lere düştü, CNN evet ten yana ama oylarıyla bunu kanıtlamazsa kendi kararı işe yaramaz. CNN Önemli bir medya aygıtı lütfen unutmayalım.. http://www.cnn.com/WORLD/ en altta yes i seçip veto deyin

ERKAN ABİ ALLAH İNŞALLAH TÜRKLERİN ELİNDEN İSLAM SANCAĞINI ALMAMIŞ OLSUN ENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BÜYÜK DUAM BU RABBİMDEN. ONDAN SONRA GÖRSÜNLERLER NEYİN NE OLDUNU BU KADAR SÖLÜYOM.

SevgigsmErkan
03 Haziran 2010, 16:33
oylamayı kaybetmışler

toprak
03 Haziran 2010, 16:45
ben iskenderunluyum burada olan olay asker elline silah bile alamadan şehit oldular.roket atarlarla saldırdılar çatışma suresi
15 _ 20 dk aynı gün marmar gemisi adamlar içimizde zaten türkiye neyi bekliyor anlamadım bi bedel var oda kısasa kısas.....
dünyayı beklersek diğer ülkeleri oho derim ...şunuda sölemek istiyorum (HİTLER ŞÜNÜ SÖLEMİŞ ben öldukten sonra ;
öldürmdiğim her yahudi için bana kufredeceksiniz )

turkcellgsm
03 Haziran 2010, 21:00
artık açıkça konuşuluyor millet vekilleride söyledi israilin pkk yı kullandığı bu deniz komutanlığına yapılan roket atar saldırısıda artık zamanlama ve yer açısından bu teoriyide açıkça dünyaya isbat etmiş oldu

pkk lılar israile hizmet ediyor

sonrada özgürlük vs diye konuşuyorlar siz soykırım görmemişsiniz bakın israile ne güzel müslüman öldürüyor hangi kürt vatandaşa böyle israilin müslümanlara yaptığı yapılıyor

kız alıp kız veriliyor kardeş olunuyor patron oluyor işçi oluyor devlet bakanı oluyor millet vekili oluyor öğretmen oluyor hakim savcı oluyor nerde soykırım nerde eziyet

sonuç olarak pkk da israilin köpeği olduğunu artık resmen ilan etti

bilenler bilir israil kamplarında pkk lıların eğitim fotoğraflarıda yayınlandı

artı pkk lılar içinde ermeni olduğu da ispatlandı