Orijinalini görmek için tıklayınız : cyclone kullananlar tecrübelerini ve izlenimlerini paylaşabilir mi?
norepent
26 Haziran 2010, 00:41
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni bir box. ben genelde hala yazılım için mx-key ve ufs kullanıyorum. 3. tercih olarak cyclone'ı tercih ediyorum. box'ta sevmediğim özellikler genelde info yapmada sorunlar yaşıyorum, yazılımlardan sonra bazen ufsdeki ui settingsi yapmıyor ve cihaz yazılımı tam olarak almasına rağmen fabrika ayarları yapamadığı için hata veriyor.
box'un şu ana kadar rx2 üzerinden flash atma özelliğinin hiç bir faydasını görmedim. hala da etkisinin ne olduğunu anlayamadım.
box'ı kullananlar var ise bizlerle tecrübelerini paylaşırlarsa, yada eksik yaptığımız noktalara işaret ederlerse belkide bu boxtan daha fazla faydalanabiliriz.
şimdilik bu box hakkında benim izlenimlerim bunlar
lezgin
26 Haziran 2010, 09:11
üstad bazen cylonenin yapmadığını ufs yapar ufs nin yapmadığını jaf yapar jafın yapmadığını üniversal yapar şayet teknik işi yapıyorsan elinde birden fazla box olması gerekiyor
mete
26 Haziran 2010, 11:19
evet hwk jaf mxkey unıversal kullanıyorum ama hwkdan gayet memnunum tek eksıgı usbden yazılım atmıyor o unıversal yazılımda sorun cıkarıyor ama sl1 sl2 ımlock ve guvenlık acıyorum jafın cok ekmegını yedım oda bır kosede duruyor AMA mx keyı hala neden aldıgıma bır turlu anlam veremıyorum verılen paraya yazık
cepklinik
26 Haziran 2010, 23:00
sen bb5 cihazlara full pm atmadıysan cihaz 10 dk da bir kapanıyor şikayetlerine batarya takınca düzelir diyorsan mxkey kullanmayı bilmiyorsun demek oluyor.Bence Mxkey çok işe yarıyor özellikle de bb5 cihazların sd autlarında ...
norepent
27 Haziran 2010, 00:20
haklısın mxkey superdongle sorununda çok iyi ama ustamın dediği gibi jaf ve ufs senelerce bize ekmek yedirdi. burada önemli olan cyclone kullananların tecrübeleri ve box hakkındaki düşünceleri. en azından bundan sonra ikinci veya daha farklı bir box almayı düşünen arkadaşlarımız için yardımcı olabilir diye düşünüyorum. mesala benim hala merak ettiğim cyclone boxın rx2 üzerinden yazılım atması ve bunun artıları, yani diğer boxlarda düzelmeyen cihazları bu boxta düzeltebilen oldumu veya diğer boxlardan artılarını gördümü. yoksa superdongle veya rpl yazma yedekleme işlemlerinde gerçekten mxkey çok iyi
cepklinik
27 Haziran 2010, 02:06
Bende cylone olmadığı için bişey söyleyemiyorum.İllaki vardır onunda artı olan kısımları .Kullanan arkadaşlar açıklarsa bizlerde bilgi sahibi oluruz.
monster49
29 Haziran 2010, 16:31
cyclone için bişi diyemeyeceğim ama mxkey süper bir dongle sd hataları contact serviceleri hepsini hallediyor hatta kamera bekleme hatalarını bile yapıor arkadas bence mxkeyi kullanmayı bilmiyor daha gecen n97 contact servici hallettim mxkey ile :D
caniletişim
30 Haziran 2010, 11:48
arkadaşlar yaklaşık 1 senedir cyclone box kullanıyorum. size şöyle anlatayım 6500s jaf ufs ile açamadım cihazı ama cyclon box ile açmayı başardım. bence güzel bir box gerçekten mxkey de kullanıyorum oda yararlı bi box özellikle de bb5 cihazların sd autlarında
hassan
30 Haziran 2010, 16:15
n97 unlock açıyormu sl3 cihazlarını simlocklarını kredili olrkada olsa açıyormu blackberry cihazlarını açıyormuş mxkeyde hepsini açöıyormu özleikle istegim sl3 vede bllackberry full unlock .. :) bende cyclon yada mxkey almayı düşünüyorum....
caniletişim
30 Haziran 2010, 18:41
dostum sl3 simlock hiç denemedim. blackberry için mxkey gerçekten güzel full unlock yapıyor
hassan
30 Haziran 2010, 18:58
dostum sl3 simlock hiç denemedim. blackberry için mxkey gerçekten güzel full unlock yapıyor
usta teşşekür ederim mxkey fuul yapıyrosa mxkey alıcamda mx key kredilimi yani sonradan kredi vs... almaya gerekvarmı
eger sl3 unlock yapıyorsa cyclon kredili yapsada olur cyclon alıcam :)
mx key bilgilendirmesi için tekrer teşşekürler mx key için blackberryle ilgili kafamda hep bu soru vardı
bir yere sordum 60 dolar verip nasıl full yapıcaksınızki diyor kafam çok karıştı bestcool usta şu konuya bir el atsa
norepent
30 Haziran 2010, 21:38
sl3 unlock mxkey ve cycloneda yok şu an , tek bir box yapabiliyo piyasada oda baya pahalı
norepent
02 Temmuz 2010, 02:38
box'u bu aralar yazılım attıgım cihazlarda ilk oalrak kullanmaya çalışıyorum, birincisi bb5 cihazların yazılımında gerçekten de çok hızlı neredeyse diğer boxlardan 3-4 kat hızlı yazılım yüklüyor,ayrıca geçende diğer boxlarda canlandıramadığım 6120c yi cyclone la başarılı bir şekilde düzelttim. belkide işe yarar görmek istiyorumdur:D
ruzgarozis
19 Temmuz 2010, 12:18
arkadaşlar mxkey le sl3 cihaza bizzat ben kendim simlock yaptım . hwk ile bb5 simlock yaptım . burdan size tavsiyem . orjinal hwk . mxkey. jaf . ns . bide uni box sizin servisteki bütün işlerinizi halleder birden hepsini almanıza gerek yok ilk önce hwk ve mxkey alın zaten beraber çalısıyorlar sonra jaf tavsiye ediyorum.. samsung için ns proyu sonraya bırakın zaten 2.0.10 versiyonunda olan samsung modeller ns proıda bile yok :D o yüzden jafı aldıktan sonra ns tavsiye ediyorum sonrasında uni sony ericson nokiada cok başarılı .. sallayın cylone boxu ya :d benden usta tawsiyesi :d onun yerine mxkey al ... pişman olursan parasını ben veririm daha dün 6303 sl3 cihaza simlock yaptım gecen hafta n96 ya simlock açtım ..
turkcellgsm
19 Temmuz 2010, 12:51
sl3 simlock nasıl açıyorsun usta merak ettim bizede öğretsene millet 40 euroya alıyor kodu sen nasıl free açıyorsun ?
ruzgarozis
19 Temmuz 2010, 13:03
her sl3 cihazda 150 tl alsan :D ve bunu senden isteseler sen olsan sende söylemezsin kardeşim:D emin ol o yüzden k. bakmayım ama hwk ile bb5 simlock öğreteblrim isteyen arkadaslar varsa ..
ruzgarozis
19 Temmuz 2010, 13:09
arkadaslar bunu asla unutmayın elektroniğin tamamı ''1'' ve ''0'' lardan oluşur ....
mete
19 Temmuz 2010, 13:29
her sl3 cihazda 150 tl alsan :D ve bunu senden isteseler sen olsan sende söylemezsin kardeşim:D emin ol o yüzden k. bakmayım ama hwk ile bb5 simlock öğreteblrim isteyen arkadaslar varsa ..
paylasamayacagın bırseyın muhabbetını yapıyorsun farkındasın degılmı
norepent
19 Temmuz 2010, 13:31
eğer elektronik sadece 1 ve 0 lardan oluşuyorsa , ve mxkey ile sl3 unlock yapabliyosan senin elektroniğin gerçekten de sadece 0 olmalı :D
ruzgarozis
19 Temmuz 2010, 13:32
ben sl3 unlock kırıldığını söyledim mxkeyle yardımcı olucam öğreticem demedim.. bu birincisi. 2. cisine gelince hwk bb5 simlock açmada yardımcı olabilirim..
mete
19 Temmuz 2010, 13:32
eğer elektronik sadece 1 ve 0 lardan oluşuyorsa , ve mxkey ile sl3 unlock yapabliyosan senin elektroniğin gerçekten de sadece 0 olmalı :D
bravooo ustam evet bu "0" ustunde baya bır durması lazım
ruzgarozis
19 Temmuz 2010, 13:37
siz elektroniği ne zannediyorsunuz. elektronik kabloyu boxa takıp. unlock yapmak yazılım atmak değil.... zaten burda tartışmam bile yanlış .. siz bilirsiiz. isteyen varsa bb5 simlock hwk ile öğretelibilirim ama sl3 cihaza inş ilerleyen zamnlarda.. ama buy şekilde aşağılayarak asla..
norepent
19 Temmuz 2010, 13:37
:D ya şu mxkeyle bir tane sl3 unlock yaparken bir video eklesende bizde görsek,mxkeyin kendi sportunda bu yapılıyor demiyor acaba sen nasıl yapıyosun, mxkey yazılımını değiştirip farklı bir yazılım mı kullanıyosun , belkide kendi box arayüz programlarını yazıyosundur:D
norepent
19 Temmuz 2010, 13:41
acaba kim kimi aşağılıyor! neyse uzatmaya gerek yok alim hape ile iletişim kur istersen belki oda öğrenmek ister nasıl yaptığını , software konusunda ortak çalışırsınız
LoneWolf
19 Temmuz 2010, 18:50
arkadaş fake işte gençler ne uğraşıyorsunuz ki...
trgy02
19 Temmuz 2010, 21:06
bu mesele askerlik düşecekmi muhabetine döndü.3 vakte kadar açılır merak etmeyin.kimse kızmasın ama sankim var olan işleri hallettiler problemsiz yapıyorlarda....nırç nırç nırç...:)
mete
19 Temmuz 2010, 21:11
bu mesele askerlik düşecekmi muhabetine döndü.3 vakte kadar açılır merak etmeyin.kimse kızmasın ama sankim var olan işleri hallettiler problemsiz yapıyorlarda....nırç nırç nırç...:)
olabılır yakın zamanda aya dustugunde capulcular 5 tlye yaparlar gene ama sl3 mxkey degılde once unıversalde gorsek daha ınandırıcı olur..
hassan
20 Eylül 2010, 21:04
mxkey :) sl3 unlocu çıakrsada kurtulsak :) bekliyoruz birde cyclon almayı düşünüyorum yada ub mx gayet başarılı şuara server paso hata verior ama olsun... :)
norepent
20 Eylül 2010, 21:15
ben daha hiç sl3 unlock yapmadım :)
hassan
21 Eylül 2010, 12:25
ben daha hiç sl3 unlock yapmadım :)
ne büyük tesadüf bende :D
dolunay
09 Ekim 2010, 03:04
Değerli ustalarım aşağı yukarı 1 yıla yakın zamandır bende cyclone kullanıyorum ve bence şu anda piyasadaki en iyi nokia boxu diyorum.hwk mt ya da jaf kadar eski olmasada ve yeni bi box olmasına rağmen doğru kullanımda bütün işinizi halledebilirsiniz.Ben şu anda hwk mxkey ve jafı kenara bıraktım sadece cyclone kullanıyorum.şu ana kadar yapamadığım cihaz olmadı (yazılım arızası olarak) hem flashı çok hızlı atıyor hemde güvenlik kodu ve simlockta çok başarılı bi box.Tabi en hızlı flash atan box değil ancak (en hızlısı advance turbo box) diğer boxlara göre bence çok başarılı.sl3 lere gelince şu an kredili açma eklendi ancak zamana ihtiyaç var.zaman geçtikçe dahada güncellenecektir zaten.sadece bir örnekle bitiriyorum.bilmem daha önce hiç başınıza geldimi ama genelde 3500 modelinde oluyor.ne yaptıysam mx keyde ufsde ve jafta hatta mt de güvenlik kodunu kıramadım.kırıldı diyor ancak kırmıyordu.güvenlik kodunu görebiliyordum ancak girdiğimde yanlış diyordu.cyclone a taktım tek düğmeyle şak diye kırıverdi.sadece önemli bir nokta var bb5 modellerinde özel el yapımı en az 4 kademeli test mode adaptörü kullanmalısınız.son olarak bence cyclone hepsine değer.kullananları pişman etmez.en azından beni pişman etmedi.başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin.herkese hayırlı işler.
mavii_61
14 Ekim 2010, 22:08
cyclone güzel box ama bazı cihazları programda bozuyor.repair menüsünde rpl yedek almadan repair yaparsan im. ?????? yada 12345 oluyor.rpl geri yüklersen düzeliyor.
n73 6280-88 5800 6120c gibi telefonlara flash atıyor ama bazılarında büyük ihtimalde yurtdışı cihazlarda versiyon yükseltip düşürünce programsal çöküyor (kilitleniyor)cihazlar.universalde jaf da hwk da düzeliyorlar.
flash atmada gayet hızlı.fiyat olark ucuz.kablo kalite seçmelisin error syc hatası alırsın.
jaf gibi .ppm.de dil göremiyorsun.
cyclone bence 5 para etmez bi box ona verceğim parayla jaf pkey hwk mxkey alırım daha iyi.Bunlar telefon tamircisinin vazgeçilmezlerinden.dünya kullanıyor.dünya paylaşıyor.
birde çözemediğim nokta cyclonda ve diğerlerinde rpl yedek alırken bazen im** 3458568978588** gibi düzgün çıkıyorçıkıyor.Bazende *.rpl boş çıkıyor bunun sebebi nedir acaba. rpl bozuk alıyor mu local moda telefon tam geçemiyormu anlamadım. bazen birkaç kere denedikten sonra düzgün aldığıma rasladım :) tabi manuel
dolunay
18 Ekim 2010, 13:19
walla ustam ben sana katılmıyorum.çünkü ben cycloneden sonra jaf ve hwk yı bi kenara attım öle duruyolar.özellikle unlock ve güvenlik kodu açmada çok başarılı bi box.ayrıca ben şu ana kadar cyclonenin cihaz çökerttiğini hiç görmedim.en azından bende hiç olmadı.sayısız flash attım ve sıkıntı yaşamadım.bunda updatelere ve flash versiyonlarının güncellemelerine dikkat etmem başlıca rol oynamıştır tabi.rpl yedek almada da gayet başarılı.cyclone ile test mode adaptörü de kullanmanız gerekiyor o zaman hiç sıkıntı yaşamazsınız.6280 ve 88 de arıza tekrarı cnt dosyasında yapıyor onuda dip not olarak ekleyeyim dedim.hayırlı işler.
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.