Orijinalini görmek için tıklayınız : Batarya Şoklama
taner71
20 Eylül 2011, 10:27
s.a ustalarım.Bilgi almak istediğim konu bir çogunuza çok basit gibi gelebilir.Bilmediğim ve benim gibilerinin olabilecegini düşünerek batarya şoklamanın nasıl yapıldığını bu işi bilen ustanın gösterecegi yoldan ögrenmek istedim.internette olan bilgiler var ama bunları yazanların bilgisine güvenmediğimden buraya konu açtım.konuyla alakalı olabilecek herkese teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
turkcellgsm
20 Eylül 2011, 12:33
en basidinden sağlam olan ve iyi olan bir şarj aletinin kablosunu kes yarım metre gibi bir kablo payı bırak kabloların ucunu sök aç yani kırmızı olan artı + siyah olanda eksi + ye gelecek şekilde beklet birazcık 5 sn kadar ( her ihtimale karşı ölçüm aletiyle kontrol et atı ve eksi doğrumu diye voltajı veriyormu diye ) sonrada direk şarja koy bataryayı :)
taner71
20 Eylül 2011, 12:41
sıfır voltta olan bir batarya içinde bunu veya power subly ile bu işlemi yapsak olurmu acaba.
turkcellgsm
20 Eylül 2011, 12:44
denenmiştir benim tekniğim bu zaten 00.00 volt olan bir batarya ölü gibidir zaten deneyeceksin şansını bazen düzeliyor 02.00 gibiler içinse zaten düzelme ihtimali yüksek
turkcellgsm
20 Eylül 2011, 13:27
sıfır voltta olan bir batarya içinde bunu veya power subly ile bu işlemi yapsak olurmu acaba.
power suply dede aynı mantık ondada olur ama bazı bataryalarda diğer teknik daha iyi
kirlisakal
20 Eylül 2011, 15:41
cd radyo teyip satıcılarında 40 tl ye satılan hoş adaptörler var voltajda ayarlanabılınıyor onu al derım
taner71
20 Eylül 2011, 20:16
power subly varken buna para vermek lükse kaçar ama yinede önerin için teşekkür ederim.:)
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.