Orijinalini görmek için tıklayınız : 3120 ısıtınca gitti
aygun75
24 Ağustos 2006, 17:26
Arkadaşlar ben amatör olarak cep tamiri işi yapıyorum.Arkadaşın 3120 si çekmiyordu.Bende sıcak hava tabancası ile ısıttım artık hiç çalışmıyor ???.Sanırım her mlz ısıtılmazmış.Sebebi konusunda bana açıklayıcı bilgi verebilirmisiniz
sevgigsm
24 Ağustos 2006, 19:09
ustam ısıtmayla cihaz bozulmaz ama
işlemciyi ısıttıysanız muhtemelen en dayanıksız entegre
oldugu için bozulmuştur
diğer unıtelerin sokulup kalıplanıp tekrar oturtulması lazımdır
o zaman cihazınız muhtemelen çalışır
ve unutmayınki ısıtmanında bır metodu bulunmaktadır
aygun75
25 Ağustos 2006, 08:58
Sevgigsm cevabın için tşk ederim.Ben bu işi boş zamanlarımda amatör olarak yapıyorum kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum bu sebeple yabancı ve yerli forum sitelerine takılıyorum.Sizin isminizide yabancı bir forum sitesindeki şemalarda görmüştüm.Bana ısıtmanın metodu ve kalıplama hakkında bilgi verebilirmisiniz.
sevgigsm
25 Ağustos 2006, 17:18
Sevgigsm cevabın için tşk ederim.Ben bu işi boş zamanlarımda amatör olarak yapıyorum kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum bu sebeple yabancı ve yerli forum sitelerine takılıyorum.Sizin isminizide yabancı bir forum sitesindeki şemalarda görmüştüm.Bana ısıtmanın metodu ve kalıplama hakkında bilgi verebilirmisiniz.
ustam bu olay yazı
ile olacak bir işd egil
biraz sizden biraz bizden egirtimle olur ancak
efrcom
31 Ağustos 2007, 11:00
ustam bu olay yazı
ile olacak bir işd egil
biraz sizden biraz bizden egirtimle olur ancak
evet ERKANım haklısın.
arkadaş muhakkak bir üstad yanına gidib temel bilgileri alması gerek.
bunun için de hiç çekinmesin.yardım alacak birini bulamaz ise benimlede irtibata geçebilir.
uzatılan elleri geri çevirmem hiç kuşkun olmasın.
silox.5
31 Aralık 2009, 18:08
arkadaslar benım 7610 sarj olmuyo dıyo ne yapmam lazım c134 135 nerde yardımcı olursanız sewınırım:(
silox.5
31 Aralık 2009, 18:11
acil lutfen yaa
silox.5
31 Aralık 2009, 18:20
cevap yazan mailime atsın veya kaydetsın acill adresim silox.5@hotmail.com beklıyorum smdıden tesekurler
vlk200
31 Aralık 2009, 19:13
cevap yazan mailime atsın veya kaydetsın acill adresim silox.5@hotmail.com beklıyorum smdıden tesekurler
Service manual for 7610 (Not Charging) - GSM-Forum (http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=173410)
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.