Orijinalini görmek için tıklayınız : Ozel board sıvısı
BesTCooL
26 Temmuz 2007, 01:58
Ozellıkle sıvı temaslarda cok randıman alacagınız ozel sıvı stoklarda
Boardu temizlemek için 2 cesit ilac kullanıyoruz 1.ilac boardu oksitten arındırmak, 2. ilac ise boarrda kalan 1. ilacı temizlemek
1. sıvı : sıvı temas cıhazı kesinlikle hic müdahele etmeden (board yıkayıcımız varsa daha iyi) sıvının ıcıne atıp 5 dakka beklıyoruz. Ondan sonra boardu cıkarıp 2. sıvı da temızliyoruz bu sıvı cok ucudur tinerden daha akıskan ve ucucudur.... Deneyince goreceksınız kı tiner felan hikaye.... Boardda gizli oksit bırakmaz cogu zaman entegre ısıtmaya gerek kalmaz...
Fiyatı
1. Sıvı 250 gr. 25 YTL (tanıtım fiyatı)
2. Sıvı 500 Gr 10 YTL (tanıtım fiyatı)
KAAN ILETISIM
26 Temmuz 2007, 02:10
teşekkürler BesTcool sen ok diyorsan akan sular durur yarın sipariş edelim hemen
ceyhanakcay
31 Temmuz 2007, 01:32
Ozellıkle sıvı temaslarda cok randıman alacagınız ozel sıvı stoklarda
Boardu temizlemek için 2 cesit ilac kullanıyoruz 1.ilac boardu oksitten arındırmak, 2. ilac ise boarrda kalan 1. ilacı temizlemek
1. sıvı : sıvı temas cıhazı kesinlikle hic müdahele etmeden (board yıkayıcımız varsa daha iyi) sıvının ıcıne atıp 5 dakka beklıyoruz. Ondan sonra boardu cıkarıp 2. sıvı da temızliyoruz bu sıvı cok ucudur tinerden daha akıskan ve ucucudur.... Deneyince goreceksınız kı tiner felan hikaye.... Boardda gizli oksit bırakmaz cogu zaman entegre ısıtmaya gerek kalmaz...
Fiyatı
1. Sıvı 250 gr. 25 YTL (tanıtım fiyatı)
2. Sıvı 500 Gr 10 YTL (tanıtım fiyatı)
gerçekten çok mükemmel. özellikle açmıyan cihazlar için işçilik %90 azalıyor.
BesTCooL
07 Eylül 2007, 16:39
abi inanmazsın az evvel 6230i geldi soldakı tuslara basınca sagdakıler calısıyordu filtrelerid egistim yine aynı attım sıvıya calkaladı 5 dakka sonra 2. sıvıya aldım ıcıne az tıner katmıstım cıhaz duzeldı fakat batarya takınca kendı acmaya basladı bu sefer kendı sıvısının SAF halıyle tekrar yıkadım duzeldı demek kı bu sıvıya hıc bısey katmıcaz...
BesTCooL
07 Eylül 2007, 16:40
Bİ ara bi video cekeyim de arkadaslar da görsün
gecen gunde sıvı temas 6230 vardı sebeke o da anında goruntu
ceyhanakcay
07 Eylül 2007, 17:09
abi inanmazsın az evvel 6230i geldi soldakı tuslara basınca sagdakıler calısıyordu filtrelerid egistim yine aynı attım sıvıya calkaladı 5 dakka sonra 2. sıvıya aldım ıcıne az tıner katmıstım cıhaz duzeldı fakat batarya takınca kendı acmaya basladı bu sefer kendı sıvısının SAF halıyle tekrar yıkadım duzeldı demek kı bu sıvıya hıc bısey katmıcaz...
sakalımız yok ki söz dinlesinler açmıyan cihazlarda ve birçok oksit arızalarında %100 Verim Sağlıyo 25 yıldır kullanıyorum .ve gerçekten mükemmel bir sıvı
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.