Orijinalini görmek için tıklayınız : ust ve jaf uyumsuzlugu
safkan
01 Eylül 2007, 16:16
ustalar bende jaf ve ust var lakın sadece ustyı kurdugum zaman donma yapıyor ve hıc bır ıslem
yapamıyorum cogu zaman ıse telefon bulunmuyor dıye hata verıyor . zaten ıkısını kurmayı basaramadım cunkı en son hangısını kurarsam orda kalıyor dıgerı calısmıyor bunun hakkında bır bılgısı olan arkadaslardan rıcam yardımcı olursanız sevınırım .
sıteye yenı uye oldum ama beraberımdede sıkıntıyla geldım kusura bakmayın
saygılar
BesTCooL
01 Eylül 2007, 18:36
PC ne format attın mı
safkan
01 Eylül 2007, 18:54
bır cok kez attım evet baska pcde de denedım sadece ustyı kurdum kurarken yanlıslıkmı yapıyorum dıyecegım ama cok arastırdım ve kurmama ragmen sonuc aynı kesın bır yerde yanlıslık yapıyorum dıyecem ıcınden cıkamadım 2 aydır kuzu kuzu yatıyor ust jafı kullanıyorum sımdı ufs ıle
BesTCooL
01 Eylül 2007, 21:02
UST normalde JAF pkey varken açmıyor ama olmazsa uzak destekle bakarız
BySimlockcu
01 Eylül 2007, 22:47
dostum ustnin egate kart sorunu var ben ust boxumu acik bir sekilde kullaniyorum acik sekilde kullanmamin sebebi icindeki egate karti surekli okumuyor ve seninki gibi problemler box takili iken egate karti cikartip takiyorum 1-2 denemeden sonra box programi aciyor eger boxunu acarasan dikkat et kartin ust tarafinda bir led var karti okudugu anda o led yanip sonmeye baslar ve pkey takili iken ustyi takma veya ust takiliyken p keyi takma iyi calismalar
safkan
04 Eylül 2007, 12:04
s.a ustalar bılgınız ıcın cok tesekkurler demek puf noktası jaf baglı olsa bıle p key takılı olmayacak ustyı calıstırırken
ama suanda tereddutluyum ustyı kurma konusunda cunku aynı sıkıntıyı terkrar cekecegımı dusunerek kurmaktan kurkuyorum cunkı ısım cok aksıyor ama yenı bır pc almayı dusunuyorum sadece ust kurmaya karar verdım ona yardım larınz ıcın cok tesekkurler allah kısmet ederse bende burdayım artık elımden geldıgınce yardımda bulunacagım ıkıncı pc aldıgım zaman yardımlarınızı beklıyorum .
saygılar
raskal
28 Eylül 2007, 19:41
tsk ellerıne salık hehehehehee
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.