PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlık ve bol başarılar dileğiyle hepinize kolay gelsin.......

PowerX
23 Ekim 2007, 19:22
İsmini duyduğum ama fazla üzerinde durmadığım hiçte merak edip incelemediğim bir sitenin daha önce isimlerini bildiğim çok değerli üstatların burada olabileceğini bilseydim inanın aranızda çoktan olurdum, Beni bu uykudan uyandıran BLACKHUNTER ustama buradan teşekkür ederim, Aranızda olmaktan mutluluk duyacağım. Hepinize sağlık başarılar ve bol kazanç dileklerimle Kolay gelsin...........................................

ceyhanakcay
23 Ekim 2007, 19:24
hoşgeldin sefalar getirdin ustat

efrcom
23 Ekim 2007, 19:45
İsmini duyduğum ama fazla üzerinde durmadığım hiçte merak edip incelemediğim bir sitenin daha önce isimlerini bildiğim çok değerli üstatların burada olabileceğini bilseydim inanın aranızda çoktan olurdum, Beni bu uykudan uyandıran BLACKHUNTER ustama buradan teşekkür ederim, Aranızda olmaktan mutluluk duyacağım. Hepinize sağlık başarılar ve bol kazanç dileklerimle Kolay gelsin...........................................

sefa ile hoşgelmişin üstad
saygılarımla

bizde teşekkür ederiz BLACKHUNTER üstada

BesTCooL
23 Ekim 2007, 20:20
hosgeldin, hunter usta da sagolsun...

BLaCkHuNteR
23 Ekim 2007, 21:35
abi hosgeldın aramıza ben gorevımı yapıyorum boyle bır kadro bırdaha bır araya gelmez bunun ıcın kayıtsız kalmmak lazım asıl ben tesekkur ederım bızlerı boyle hazınelerle sereflendırdıgınız ıcın saol ustalarım varolun.

akcell
29 Kasım 2007, 20:11
eyvalla