Orijinalini görmek için tıklayınız : u600 kulaklık sesi war zil sesi yok
mapavrili
26 Kasım 2007, 18:23
bi adet u600ümüz war cihaz sıvılı temizlendi film deyişdi hersey normal ama zil sesi yok
yardımlarınızı bekliyorum
mapavrili
22 Aralık 2007, 19:50
arkadaşlar sorun çözüldü transistöelerden birinde sıvı temasdan oluşan bi soğuklehim wardı onardım cihaz calışıyo
ilgilenen herkese tek tek teşekkür ederim ;)
ARDIC
22 Aralık 2007, 20:30
kendin pisir kendin yeee http://www.sevgigsm.net/forum/Smileys/default/2funny.gif
helal ustacim kolay gelsin ;)
mapavrili
23 Aralık 2007, 16:47
çaresizlik insana neler yaptırıyo bi kaç gece sabahlayınca arızayı çözdük :)
BLaCkHuNteR
23 Aralık 2007, 18:23
çaresizlik insana neler yaptırıyo bi kaç gece sabahlayınca arızayı çözdük :)
elimde 2 adet u600 var board lar saglam ama bitane sının lcd goruntu yok o arızalı ama dıgerını saglam saglamdada denıyorum zil sesi yok ama bozuk ekranı olanda zil var lcd bolumunu komple degısıyorum duzelmıyor buzzer ler saglam bozuk olanda ıkısıde denendi ama calısmıyor anlayamadım gitti saglam ekran olan board da calısmıyor zil ustad sen cozmussun olayı nasıl yaptın tarıf edermnısn. bizde faydanalım
sıvı darbe yok makınada.flex degıstı.
mapavrili
24 Aralık 2007, 20:06
sim kart soketinin üst tarafında minik transistörler war 5 bacaklı, 5tane galiba simetrik şekilde dizilmişler simkart yuvası ile bordun kenarına doğru :bunlardan simkart yuvasını ortalayan ve simkart yuvasına yakınolanının altında kopuk wardı (soğuklehimwardı) temizledim kopuk olan yolu onardım sorun düzeldi sanırım senin borddada o transistörlerden biri ya arızalı yada ayaklarına giden yollardan biri kopuk sen çalışan borddan bi ölçüm yap taqrif ettiğim transistörlere yoğunlaş kolay gelsin neticeyi bildir meyi unutma :)
BLaCkHuNteR
25 Aralık 2007, 00:55
sim kart soketinin üst tarafında minik transistörler war 5 bacaklı, 5tane galiba simetrik şekilde dizilmişler simkart yuvası ile bordun kenarına doğru :bunlardan simkart yuvasını ortalayan ve simkart yuvasına yakınolanının altında kopuk wardı (soğuklehimwardı) temizledim kopuk olan yolu onardım sorun düzeldi sanırım senin borddada o transistörlerden biri ya arızalı yada ayaklarına giden yollardan biri kopuk sen çalışan borddan bi ölçüm yap taqrif ettiğim transistörlere yoğunlaş kolay gelsin neticeyi bildir meyi unutma :)
ustad sen arızayı osekılde gıdermıssın ama bak dedıgım gıbı board lar saglam bozuk dısplay de denıyorum ıkısınıde zıl sesı calısıyor ama saglam ekranda denıyorum calısmıyor sorun bu flex ve buzer ve flexı degıstı sonuc aynı yanı sorun ekranda kı bolgede.
mapavrili
25 Aralık 2007, 21:10
tam anlayamamışşım sanırım ekran bordunda bi yol kopukluğu war buzzerın yollarını takip etmeyi bi dene dicem denemişsindir gerçi aama aklıma başka bişide gelmiyor elime bord geçerse bakarım kolay gelsin sana
ATHOL
16 Haziran 2009, 12:43
USTALAR BENDEDE 2 U 600 VAR ZİL SESLERİ CIZIRTILI ÇIKIYOR SLIDE DEĞİSTIM BUZER DEĞISTIM OLMUYOR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
:confused::confused::confused:::)
akrep21
06 Ekim 2009, 17:39
USTALAR BENDEDE 2 U 600 VAR ZİL SESLERİ CIZIRTILI ÇIKIYOR SLIDE DEĞİSTIM BUZER DEĞISTIM OLMUYOR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
:confused::confused::confused:::)
tşkler usta
akrep21
06 Ekim 2009, 17:41
kendin pisir kendin yeee http://www.sevgigsm.net/forum/Smileys/default/2funny.gif
helal ustacim kolay gelsin ;)
tşkler ustam
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.