Orijinalini görmek için tıklayınız : ufs acar gibi yapıyor ama acmıyor??
hazar
12 Şubat 2008, 12:09
slm arkadaslar ufs acar gibi yapıyor ama acmıyor benım degil baska arkadasın yardımcı olmaya calişiyorum aksam gittim yanına pc ye format atık oldu ama ertesi gün sabah yıne aynı acılmıyor baska exe denedık baska driver denedım pro hiç acmıyor hatada vermıyor.....lütfen el atalım su arkadasa benım basıma ilk defa öyle sey geliyor pc sınde ufs ve jaf kurulu sadece....allah razı olsun
entekre
23 Nisan 2008, 14:39
bende aynı sorunu yaşıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun arkadaşlar
BesTCooL
23 Nisan 2008, 15:54
herhangi bir virüs programı engelleyebilir PC de kurlu virüs programı ne var..
hazar
23 Nisan 2008, 17:42
kardeş o benım basima geldi vürüstendir format atmıyana kadar düzelmez.format attıktan sonra kaspers anti virüs kullan sıkıntın olmaz.yanlız formattan sonra d nin bilgilerini bir yere kopyala d biçimlendir ondan virüs bulaşmasın sisteme yine....
hayaldunya
23 Nisan 2008, 21:01
Program ekle kaldır/UFS ile ilgili herseyi kaldır,
Program Files'e Gir Sarasoft Klasörünü Sil,
UFS Suite 3.03'ü kur sorun düzelecektir.
abs0Lut
24 Mart 2009, 12:24
bnmde pc de 2 qün acıldı 3.qün acılmadı pc ye format atınca düzeLdi :)
metinhan
03 Nisan 2009, 10:51
allah , hz.peygamber evliyaullah cümlenizden ve cümlemizden razı olsun.
BesTCooL
03 Nisan 2009, 13:55
allah , hz.peygamber evliyaullah cümlenizden ve cümlemizden razı olsun.
amin cümlemizden
bende yenı format attım ufsyı kurarken drevıerını sarasoftun ıcınden tanıttım tanıtmaz olsaydım sımdı ufs acılıyor connekt dedıgımde ıse ıslem yapmıyor ve gene connektde kalıyor herseyı kaldırıp kurdum fakat ekle kaldırdan ufs x usb drevıer kaldıramıyorum sanırım onun ıcın calısmıyor ne yapabılırım yardımcı olabılecek varmı saygılar
BesTCooL
04 Nisan 2009, 15:59
crack kullanıyorsan BUNU DENE (http://www.sevgigsm.net/forum/attachment.php?attachmentid=2031&stc=1&d=1238846352)
crack kullanıyorsan BUNU DENE (http://www.sevgigsm.net/forum/attachment.php?attachmentid=2031&stc=1&d=1238846352)
abı gene aynı herseyı sıldım regedıt tende sıldım sılınemeyen dosyayı yenıden yukledım verdıgın drevıerı tanıttım hala aynı sorun yanlıslıkla update butonuna basmıs olabılırmıyım cunkı oncedende basıma gelmıstı update butonuna bastıgım ıcın uzun bır usre ufs yı kullanamamıstım ve bır sure sonra kendılıgınden duzelmıstı aynısı olabılırmı gene
BesTCooL
04 Nisan 2009, 16:17
sen connect deyince program donuyor mu ? programı da kapatamıyorsun o sekilde kalıyor ?
hayır abı
connekt deyınce hıc bır ıslem yapmıyor yapıyormus gıbı ısıkları yanıyor ama dıger kutucuklar aktıf olmuyor ve connet yazısı kalıyor kapanmasında sorun yok
suandada acınca error verıyor ve wrongufs2xx dll cant hook ıt dıye bır uyarı verıyor
BesTCooL
04 Nisan 2009, 18:43
aygıt yoneticisinden ufs yi elle tanıt ustte verdigim sürücülerle...
aynı abı onuda denedım
herseyı kaldırdım sarasoft klasorunu sıldım yenıden yukledım ama aynı
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.