Orijinalini görmek için tıklayınız : ıkıncı barıyer getırme
kerim
08 Nisan 2008, 14:18
slm arkadaslar kolay gelsın ıkıncı barıyerı bır turlu getıremıyorum bununcozumu ne olur sımdı soylde anlatım ıkıncı sebeke cubugu gelmıyor genaralde cozdum ama bu cyenı gelen cıhazlarda bırturlu ıkıncı cubugu getıremıyorum nasıl yapabılırız
SevgigsmErkan
08 Nisan 2008, 16:41
slm arkadaslar kolay gelsın ıkıncı barıyerı bır turlu getıremıyorum bununcozumu ne olur sımdı soylde anlatım ıkıncı sebeke cubugu gelmıyor genaralde cozdum ama bu cyenı gelen cıhazlarda bırturlu ıkıncı cubugu getıremıyorum nasıl yapabılırız
arkadsa tyardımcı olacak kimse yokmu
kerim
11 Nisan 2008, 10:55
bızde bu fılmı kurallarına gore oynıcaz anlasıldı bence hıc kımse bu cın telefonları ıle ılgılı hıcbır bılgıyı paylasmasın cunkı okadar basıtlestı kı ıs anlatamam adamlar 1 ytl patch yapıyor burda nefes alamaz olduk ıyı ıyı ugrastıktan sonra cozduk allahın ı<nıyle olay bıtmıst
BesTCooL
11 Nisan 2008, 13:43
kerim kardes burda da boyle şeyler yazmayın bari ne varsa burda paylaşılıyor...
elvin
11 Nisan 2008, 21:01
haklisin ustam kendi adima turkcheyi o kadarda iyi anlamadim ichin arkadshin sorununu anlayip cevaplandira bilmemishdim, amma kimseninde cevaplandirmadi Kerim arkadshin soylediyi anlma yani paylashmak istemiyor anlamina gelmiyor bence... neler neler paylashildi bu sevgiteamda...
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.