Orijinalini görmek için tıklayınız : 6280 çalışmıyor
redline
31 Temmuz 2008, 11:13
arkadaşlar 6280 titreşim çalışmıyor diye geldi cihazı açtım titreşim çalışıyormu diye powersep le + - kutuplara deydirdim titreşim çalıştı ama arıza titreşim motoru iç kasa ya degdigi için çalışmadıgını anladım ama cihazı açma çalışıyorum ama cihaz açılmıyor.şimdi ne yapayım yardımcı olursanız
1-cihaz temiz
2 cihaz şarj da almıyor:cool:
Arafagsm
31 Temmuz 2008, 11:21
şarj almıyorsa batarya tırnaklarını kontrol et şarj ve açmama sorunu oradan olabiliyor hala şarj almıyorsa program dene.. Programı full yerse tekrar şarja tak şarj almaya başlarsa tekrar açmayı dene hala açmıyorsa on/of yollarını kontrol et sonuç bildir...
redline
31 Temmuz 2008, 11:47
okey usta batarya tırnakları saglam ama full erase yapayım sana haber weririm.
Arafagsm
31 Temmuz 2008, 11:51
erase yapacaksan yedek almayı unutma yedek alamassan erase yapma en son versiyonu yükle bide cihazda sıvı temas varsa programdan önce güzelce temizle oksitlenen yerleri değerlerini yitiren direnclerin nerelere gittiğine bak açma kapamayı tetikliyorsa değiştir....
axigenc
31 Temmuz 2008, 14:52
full erase yaparken yedek almak zorundasın acmayan bır cıhazdada yedek almak zordur kardesım ayrıca yedek alamazsan bosuna ask yazmıs olacaksın ve cıhazı power suplly e bagla dostum on of swıch ıne bas kac akım cektıgını bak bana sole sana hangı parcasının kısa devreye dustugunu veya bozuk oldugunu soyleyeeyım
redline
31 Temmuz 2008, 18:04
ustatlar cihaz da sıwı yok falan hiç yok cihaz tertemiz sadece cihaz güzelce temizlendi
full erase yap diyorsunuz ama ben cihazda kısa dewre oldugu düşünüyorum çünkü titreşim + - kutuplara powerseple dokundum titreşim konrol etmek amacıyla titreşim çalıştı ama ondan soonra cihaz birdaha açmadı.
ali türk
31 Temmuz 2008, 18:06
titreşim moturunu çıkar birde öyle dene
BesTCooL
31 Temmuz 2008, 18:11
cihaza voltaj ver ısınan parca var mı bak...
redline
31 Temmuz 2008, 18:20
ısınan parça yok usta titşmi sökeyım bir cvp yazay:(ım
BesTCooL
31 Temmuz 2008, 18:23
batarya tırnaklarını voltmetreyle olc kısa devre var mı
axigenc
31 Temmuz 2008, 20:41
dostum 3,6 volt ile 4,0 arasında cıhaza akım versen bıle cıhazdakı parcalar ısınmaya bılır cunku cogu cıhazda kısa devreye karsı koruma modulu vardır kısa devre olan ve ısınan parcayı en ıyı sekılde anlayabılmek ıcın cıhaza 1,2 ile 2,0 arasındakı voltajlarda kontrol et kısa devre olmadıgını dusunebılırsın ama her ıhtımalı goz onunde bulundur kolaydan zora dogru ılerle
redline
31 Temmuz 2008, 21:32
ustalar ılgınç ama cihazı tınerle baştan sonra temizledim yeni filim le denedim oldu yardımcı oldugunuz için hepinizin emegine saglık
konu kapanmıştır;););););););););););););););););););); ):D:D:D:D:D
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.