Orijinalini görmek için tıklayınız : infinity uçtu
amops2
05 Ağustos 2008, 14:24
beyler kusura bakmayın yeni update yaptım pin finder 1.14 yükledim ondan sonra programmı açtığımda
infinity [010f ] out of data
diyor ve dongle managerle yeni fireware yükle diyor
ama yeni fireware yüklemeye çalıştığımda şu hatayı veriyor
Locating server...
Server#1 address found.
Connecting to server#1...
Server connection successfully established.
S/N: 145B27D2, Firmware: 010F.02
Authenticating on server...
Authentication stage error: Server reported error:[0006] Your account is suspended: read previous error messages carefully and contact to InfinityRemoteUpdate@yahoo.co.uk
BesTCooL
05 Ağustos 2008, 14:34
buraya InfinityRemoteUpdate@yahoo.co.uk mail at aynı usttekı mesajı kopyala gonder..
amops2
05 Ağustos 2008, 14:39
bugun 2 defa aynı mesajı yolladım daha cevap gelmeddi yaparlarmı acep bi bekleyelim o zaman
BesTCooL
05 Ağustos 2008, 14:41
2defa yollama maximum 1 gunde ayarlarlar... eğer resellerin sağlamsa anında hallettirir...
amops2
05 Ağustos 2008, 14:44
kusura bakma reseller nedir
amops2
05 Ağustos 2008, 14:45
hep duyuyorum ama ne olduğunu birturlu çözemedim
elektron@t
05 Ağustos 2008, 19:54
kusura bakma reseller nedir
O ülkedeki boxsı satma yetkisi olan adamdır
ama bizim ülkemizde önüne gelen box satıyor:):)
BesTCooL
05 Ağustos 2008, 21:06
ben üreticiyim malımı pazarlıcak ve destek verecek kişilere yani resellerlere veya genel dagıtıcılara (distribütörlere) belirli bir anlaşma ile satıyorum onlarda son kullanıcıya satıyor ornek resellere daha az fiyatla veriyorum onlarda üretici ile tüketici arasındaki köprüyü sağlıyor.. Mesela senin infinity konusunda eğer sen yetkili satıcıdan almış olsaydın resellere dicektin ki benim boxım arızalandı o da adamlara yazacaktı sorunun hallolacaktı... Çoğu box üreticisi reseller harici alınan boxlara destek vermezler ve ilgilenmezler kimden aldıysan git ona sor derler.. veya sen direk o adamlardan mal almaya kalkarsan derler ki senin ülkende veya sana en yakın resellerimiz yani yetkili satıcımız budur git ondan al..
umarım yardımcı olmuşumdur kolay gele
axigenc
06 Ağustos 2008, 04:12
ben üreticiyim malımı pazarlıcak ve destek verecek kişilere yani resellerlere veya genel dagıtıcılara (distribütörlere) belirli bir anlaşma ile satıyorum onlarda son kullanıcıya satıyor ornek resellere daha az fiyatla veriyorum onlarda üretici ile tüketici arasındaki köprüyü sağlıyor.. Mesela senin infinity konusunda eğer sen yetkili satıcıdan almış olsaydın resellere dicektin ki benim boxım arızalandı o da adamlara yazacaktı sorunun hallolacaktı... Çoğu box üreticisi reseller harici alınan boxlara destek vermezler ve ilgilenmezler kimden aldıysan git ona sor derler.. veya sen direk o adamlardan mal almaya kalkarsan derler ki senin ülkende veya sana en yakın resellerimiz yani yetkili satıcımız budur git ondan al..
umarım yardımcı olmuşumdur kolay gele
turkıyede tek bır kısıye o ısı vermısler ve ben bu adamı sevmıyorum cunku buzdolabı ınsanlarla konusmasını bıle bılmıo iş boyle olunca kım almak isterkı mustafa usta
BesTCooL
06 Ağustos 2008, 14:33
valla ne diyim ugur başka istek olmamıştır olsa canla başla verirler.. Sonuçta para ;)
PowerX
06 Ağustos 2008, 18:00
Ustam sitesinden dongle manager programının yeni versionunu indir kur, tekrar denemeni tavsiye ederim kolay gelsin.
Arafagsm
06 Ağustos 2008, 22:24
Kurdun ensesi neden kalindir ? "Kendi işini kendi yaptıgı için"
Başkasının eline düşersen vay haline Allah yardımcın olsun kardeşim umarım paran boşuna gitmez.. Benim 2 tane box'um gitti öyle..
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.