Orijinalini görmek için tıklayınız : e250 pc den flash
sariertan
15 Ağustos 2008, 17:00
Merhaba,
Başlıktanda anlayacağınız üzere E250 ye pc den flash atamazmıyım? Keza aynı şekilde elimde bir p910 var ve phone freze durumunda yatıyor. Onada pc den flas atıp teelfonu kurtaramazmıyım?
Siz bilgili arkadaşlardan yardım edebilecek olan varmı?
Arafagsm
15 Ağustos 2008, 17:07
Telefoncu musun kardeş?
sariertan
15 Ağustos 2008, 17:12
Telefoncu değilim.
Pc den yapılabiliyorsa bir paylaşım bilgisi lazım.
Arafagsm
15 Ağustos 2008, 17:15
ikisinede Free programlar ile usb ile yapabilirsin de! ama bence hiç bulaşma kardeşim anlamıyorsan!
redline
15 Ağustos 2008, 17:21
Merhaba,
Başlıktanda anlayacağınız üzere E250 ye pc den flash atamazmıyım? Keza aynı şekilde elimde bir p910 var ve phone freze durumunda yatıyor. Onada pc den flas atıp teelfonu kurtaramazmıyım?
Siz bilgili arkadaşlardan yardım edebilecek olan varmı?
dostum o işe hiç girme zararlı çıkarsın hem flaş dosyan warmı senin telfoncu degilsin temin etmen biraz zor.cihazelinde kalır -sen eniyisibi tel arkadaşa götür :eek:;);)
nerelisin yerini söle arkadaşlarımız sana yardımcı olacaklardır.!18)8)
sariertan
15 Ağustos 2008, 17:23
Ben ezelden bulaşmışım =) Çok sayıda telefonumu pc den işlemler ile değişiklikler yaptım. Yeterki açıklamalı dökümanlar olsun gerisi kolay. E250 ve p910a flash ataabileceğim iyi bir free program varmı?
Bu arada p910 italyan sim kart ile çalışıyordu. Bende gittim turkcelden telefonun çalışması için gerekli 128k lık sim kart aldım. Fakat heryerde bulunan ünlü samsung kodlarını girerken phone freeze oldu ve artık italyan simkart ilede çalışmıyor. O free programların birisi ile flash atmama rağmen bu olayı aşamadım. Belki iyi bir bilen bu sorunuma yardımcı olur. Tabi gene free programalar ile.
sariertan
15 Ağustos 2008, 17:27
dostum o işe hiç girme zararlı çıkarsın hem flaş dosyan warmı senin telfoncu degilsin temin etmen biraz zor.cihazelinde kalır -sen eniyisibi tel arkadaşa götür :eek:;);)
nerelisin yerini söle arkadaşlarımız sana yardımcı olacaklardır.!18)8)
İstanbul rasathanedeyim. Fakat birşeyi hazır almaktansa onun nasıl yapıldığını öğrenmeliyim.
redline
15 Ağustos 2008, 17:38
istannbulun neresi etilerde ugur usta war pendiktede mustafa usta war
onlar bu msj cwp weirler
sariertan
15 Ağustos 2008, 17:43
Bu soruya E250 ye sürekli flash atan arkadaşlarda cevap verebilir sanırım. Bu arada elimdeki e250 turkcelin kampanyalı (e250d. mavi board) serisinden. Sağ tuşa atadıkları turkcel-im seçeneğini değiştiremedim. Biraz sinir bozucu.
Arafagsm
15 Ağustos 2008, 17:45
Orjinalini bozma sonra garantiye göndereceğinde anlarsın ne demek istediğimi:)
sariertan
15 Ağustos 2008, 17:52
Garanti olayının farkındayım.
Arafagsm
15 Ağustos 2008, 17:54
Kardeşim bak sana ben kötülüğüne demiyorum elindeki cihaz çok çabuk bozulan bir cihaz illada ben orjinalini istiyorum dersen git telefoncunun birine yüklesin ben meslektaşlarıma yardımcı olurum..
axigenc
15 Ağustos 2008, 18:07
Orjinalini bozma sonra garantiye göndereceğinde anlarsın ne demek istediğimi:)
araf a katılıyorum arkadasım garantı servısıne yolladıgında anlarsın
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.