Orijinalini görmek için tıklayınız : çin malı i-phone
ceyhanakcay
01 Ekim 2008, 17:56
çin malı i-phone
taklit ürün yapmadaki 'ustalığı' ile bilinen Çinliler, Türkiye'de de kısa süre önce satışa sunulan Apple'ın yeni nesil mobil iletişim cihazı iPhone'un sahtesini üretti.
Türkçe menüye de sahip olan Çin malı iPhone'a çift SIM kart takılabiliyor. Çin'deki elektronikçilerde ve pazarlarda satılan sahte iPhone'ların fiyatı ise yaklaşık 800 yuan (120 dolar).
Cihazın kabının üzerine ise sadece ''Phone'' yazıyor. Kutunun içinde bir adet şarj cihazı, 2 pil ve bir adet de kulaklık bulunuyor. Orijinaliyle hemen hemen aynı olan sahte iPhone'un özellikleri de insanı şaşırtıyor. Dil seçeneklerinde ise Türkçenin yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Taylandca, Vietnamca, Rusça ve Arapça olmak üzere 12 dil bulunuyor.
keke145
01 Ekim 2008, 18:42
bana bu güne kadar 2 tane tamire geldi
bana gelenlerin tuşları vardı
yani yes no menü tamam
ok tuşları vardı resimdeki daha güzel bişeye benziyor usta
turkcellgsm
01 Ekim 2008, 20:25
evet tıpkısının aynısı ama bataryayı taklit etmeyi unutmuşlar bana gelende bataryanın üzerinde çince yazılıydı ordan kaybettiler etiketlemeyi daha iyi yapsalar ayırt etmek dahada zorlaşacak ???
diğer bir olaysa usb soketi bozuk tu sıfır cihazda usb ye bağlıyorsun pc de hareket yok :)
muharrem şen
01 Ekim 2008, 22:35
çin malı i-phone
taklit ürün yapmadaki 'ustalığı' ile bilinen Çinliler, Türkiye'de de kısa süre önce satışa sunulan Apple'ın yeni nesil mobil iletişim cihazı iPhone'un sahtesini üretti.
Türkçe menüye de sahip olan Çin malı iPhone'a çift SIM kart takılabiliyor. Çin'deki elektronikçilerde ve pazarlarda satılan sahte iPhone'ların fiyatı ise yaklaşık 800 yuan (120 dolar).
Cihazın kabının üzerine ise sadece ''Phone'' yazıyor. Kutunun içinde bir adet şarj cihazı, 2 pil ve bir adet de kulaklık bulunuyor. Orijinaliyle hemen hemen aynı olan sahte iPhone'un özellikleri de insanı şaşırtıyor. Dil seçeneklerinde ise Türkçenin yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Taylandca, Vietnamca, Rusça ve Arapça olmak üzere 12 dil bulunuyor.
agırlıgı ve kalınlık farkının yanında simyuvası yerinde ki deligi de ters tarafta zaten ilk bakışta çok açıkca belli oluyor ..
BesTCooL
01 Ekim 2008, 23:25
ilk çin mallarında cihazların ağır olması için içine ağırlık koyuyorlardı şimdi bu hale geldiler daha da geliştirirler ..
selcukakinci
23 Ocak 2009, 14:07
selam arkadaşlar. bana bir taklit iphone 3g geldi. çift sim kartlı ama tip olarak aynen iphone 3g. 4gb hafızası var.kabloları yanlış göndermişler. burda birçok soket denedik ama bir türlü olmadı. ne şarj olabiliyor nede pc ye bağlanabiliyor. soket kısmı iphone soketi gibi geniş değil. farklı bir tip. cihaz sorunsuz çalışıyor. acaba ne olabilir?
turkcellgsm
23 Ocak 2009, 18:14
selam arkadaşlar. bana bir taklit iphone 3g geldi. çift sim kartlı ama tip olarak aynen iphone 3g. 4gb hafızası var.kabloları yanlış göndermişler. burda birçok soket denedik ama bir türlü olmadı. ne şarj olabiliyor nede pc ye bağlanabiliyor. soket kısmı iphone soketi gibi geniş değil. farklı bir tip. cihaz sorunsuz çalışıyor. acaba ne olabilir?
bu tip sorunlarda cihazın ve soketin fotoğrafını eklerseniz daha hızlı yardım alırsınız ama işin birde soketten çok pin kısmı önemli o da çıplak gözle zor görülüyor kaldıkı resimle hiç belli olmaz sen yinede ekle soket ve cihaz resmini bir bakalım ::)
selcukakinci
23 Ocak 2009, 19:21
bu tip sorunlarda cihazın ve soketin fotoğrafını eklerseniz daha hızlı yardım alırsınız ama işin birde soketten çok pin kısmı önemli o da çıplak gözle zor görülüyor kaldıkı resimle hiç belli olmaz sen yinede ekle soket ve cihaz resmini bir bakalım ::)
çok teşekkür ederim cevabınız için. telefon şu anda tamircide, en son çinli iphone lar için değişik bir soketin olduğunu söyledi.onu deniycekmiş birde.eğer o da olmazsa telefonu geri alıp çekebileceğim en iyi fotoyu çeker buraya koyarım veya sizlerle irtibata geçerim. tekrar teşekkür ederim
BY_FIRAT
23 Ocak 2009, 20:59
istese çinli her şeyin aynısını yapar!yasalar geregi ufak tefek ayrıntıları es geçiyorlar!!
turkcellgsm
23 Ocak 2009, 21:30
çok teşekkür ederim cevabınız için. telefon şu anda tamircide, en son çinli iphone lar için değişik bir soketin olduğunu söyledi.onu deniycekmiş birde.eğer o da olmazsa telefonu geri alıp çekebileceğim en iyi fotoyu çeker buraya koyarım veya sizlerle irtibata geçerim. tekrar teşekkür ederim
eğerki atrafında öyle soket değiştirebilecek usta varsa kablo aramana gerek yok :)
kablosu olan bir soket taksın (değiştirsin ) yeter ;)
selcukakinci
24 Ocak 2009, 18:06
abi değiştirdi zaten. adam kaplusu uyan soketler taktı. ama pc ye bağlayınca ne şarj oluyor ne pc cihazı tanıyor. acaba pin out çıkışları farklı mı cihazın. yani diğer kullandığımız kablolar la uyum göstermiyor mu. işte sorun burda. tamirci usta aynı telefondan gerek yol takibi için dedi.sonra bu farklı soket flan var dedi. işte bakalım o dediği soketi bekliycez
selcukakinci
03 Şubat 2009, 15:30
arkadaşlar telefoncu yapamamış. bgn geri aldım. şarjı bitmiş ztn
nokia şarj kullanarak tlfnu açıyorum. resimleri hemen koycam. ltf yardımcı olun. eğer kesin yapabilirim diyen bir abim varsa hemen telefonu getiririm. saygılarımla. ayrıca telefonda MTK 6225A KULLANILMIŞ BOARD ÜZERİNDE BL666_MB_V1.0.2_1113 YAZIYOR
http://img24.imageshack.us/img24/1537/sdc10040sx1.jpg[/URL][/IMG]
http://img518.imageshack.us/img518/4811/sdc10042vt4.jpg[/URL][/IMG]
BesTCooL
03 Şubat 2009, 15:33
soket anycool sokelerine benziyor ama emin değilim..
selcukakinci
03 Şubat 2009, 16:13
vallahi telefoncunun demesine göre elindeki tüm soketleri denemiş . ama yok diyor. olmuyor diyor
BesTCooL
03 Şubat 2009, 16:16
Belki senin cihazın sıkıntısı soket değil şarj arızasıdır
selcukakinci
03 Şubat 2009, 16:40
bu arada 20 pin var sokette
selcukakinci
03 Şubat 2009, 16:42
abi buldum şarjı. şarj oluyor. ya ilk yada son ayaktan 5 volt verdim. eksiyi soketin dışına verdim. ve şarj bağlandı dedi. abi bunun derdi bence soket. 20 pin ilk veya son ayağı (hangisi ilk hangisi son bilmiyorum) elektrik girişi olan bildiğiniz bir kablo var mı
selcukakinci
03 Şubat 2009, 18:34
çok şükür hallettim işleri.gidip telefoncudan bu sokete uygun kablo aldım. kablonun bağlantı ucunu açtım. benim + 5 volt vermem gereken pin e - volt girişi vardı. onu değiştirdim. - yide şşaseye verdim. şu anda çok şükür çalışıyor. telefoncuda rx ve tx ksımlarını gören bir kablo vardı. ordan da imei hallettik çok şükür
BesTCooL
03 Şubat 2009, 18:50
bu kadar yav helal olsun :=)
selcukakinci
03 Şubat 2009, 19:33
abi hallettim ama telefoncu nasıl bunu yapamadı anlayamıyorum. ve gayet büyük bir tamirci. bölgedeki tüm telefonculara çalışıyor. herhalde uğraşmak istemedi
gsmtknk
04 Şubat 2009, 10:31
arkdasım onun 2 tur soketı var bı samsugun e250 lere benzeyen bıde tvlı n100 lere benzeyen soketı var bıde 3310 dıye cıkan cıft hatlılarınkınınaynısı olan var ege rbıraktıgın usta ıyı bı ustaysa yapar sen bana soketının nasıl oldugunu soyle ben sana sarj pınlerını soylerım bende de var bıtane yenı sarj yaptım n100 sarjı ama artı eksısı farklı
selcukakinci
04 Şubat 2009, 14:40
bendeki çift hatlı.normal bir kablo aldım buna uyan. içini açtım soketin. + girmesi gereken yere - bağlıydı kabloda. kabloda + ve - yi yer değiştirdim. şarj oldu fakat bir süre sonra kötü şarj bağlantısı diye uyarı verdi. sonra - yi şaseye verdim. sorunsuz şarj oluyor şimdi. çok şükür halletim ya. şimdi merak ettiğim rx ve tx kısımları. çünkü pc ye bağlamam gerek cep i bazen dosya aktarımı için.
gsmtknk
04 Şubat 2009, 14:42
[quote=selcukakinci;40739]bendeki çift hatlı.normal bir kablo aldım buna uyan. içini açtım soketin. + girmesi gereken yere - bağlıydı kabloda. kabloda + ve - yi yer değiştirdim. şarj oldu fakat bir süre sonra kötü şarj bağlantısı diye uyarı verdi. sonra - yi şaseye verdim. sorunsuz şarj oluyor şimdi. çok şükür halletim ya. şimdi merak ettiğim rx ve tx kısımları. çünkü pc ye bağlamam gerek cep i bazen dosya aktarımı için.[/q
tebrık ederım kardesım senı aynen oyle yapman gerekıyordu zaten onları deneyerek bulrusun sen
ibesya
29 Aralık 2009, 09:47
bana bu güne kadar 2 tane tamire geldi
bana gelenlerin tuşları vardı
yani yes no menü tamam
ok tuşları vardı resimdeki daha güzel bişeye benziyor usta
Slm arkadaşlar Elimde Çin malı İpone Var ve Kendimde Kullanıyorum Bunlar 2 Çeşit Oluyor Düşünen Varsa Elimde Belli Sayıda var ve 1 Yıl Garanti veriyorum İlgilenenler 0531 512 67 81 naz.reklam@hotmail.com (naz.reklam@hotmail.com)
Not : Fiyatı 350 Tl Dir ve Takas Yapılmaz
speedstar
28 Ocak 2010, 18:57
fiyata bak ağlama bu cihazlar 100$ dan piyasaya sürülüyor
ErsaGSM
28 Ocak 2010, 20:55
Bu İphone LArın Birebiri De Çıktı Wi-Fi(Kablosuz Ağ) Batarya İçeride Sim Yuvası Aynı Traji Komik Tarafı Hafıza Kartı Yuvasıda İçeride Ve Üzerinde 8 GB Micro SD var. Kapak Basımı Birebir Arkadaki Yazıları Her Saheteci Firma Yapamadığı İçin Yazmaz Ama Bunlar Bunuda Yapmış Ekran Kalitesi En Az İ-phone KAdar Güzel Kısacası Aynı Fakat Tek Problem İ-Tunes e Bağlanamıyor e Oda Olsn O kadar :D
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.