PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dumprep 0-k nedir

turkcellgsm
17 Mayıs 2009, 15:09
hatırlarsanız universalbox virüs uyarısı yapmıştı ondan sonra başladı bu olaylar verdikleri programı kullandım oda fayda etmedi ??? pc 2 haftadır kafayı yedi anlamadım gitti birçok antivirüs ve spayware ile tarattırdım bulduklarını sildi ama sorun yine aynı sorun (pc deki hatalar) : c den veya herhangi bir yerden program dosya klasör açmaya çalıştığımda ya yeterli alan yok diyor yada ulaşılamıyor cinsinden hata veriyor klasör üzerinde bulunan küçült kapat tam ekran düğmeleriyle beraber yok oluyor fareyi götürdüğümde yine beliriyor bazende pc kapanıp açılıyor ??? araştırdığım vede anladığım kadarıyla dumprep 0-k microsoftun pc yi korumak için yerleştirdiği bir program pc de herhangi bir aşırılık olduğunda yada fazla yanlış gidişatta kendini resetlettiriyor pc ye ??? peki bu hatayı pc ye ne verebilir donanımsal bir olaymı yoksa programsal mı ??? kaspersky internet security 2009 kullanıyorum yeni satın aldım lisanslı ???

turkcellgsm
10 Haziran 2009, 09:51
sorunu buldum usb güç yetersizliği var pc mde adaptörlü usb kullandım gene aynı sanırım anakartımda problem var ???

BesTCooL
10 Haziran 2009, 12:13
kasadaki PSU orijinal mi ayrıa kaç watt

http://www.sevgigsm.net/forum/showthread.php?t=2917&highlight=g%FC%E7+kayna%F0%FD

konu 2007 de yazılmış ;)

turkcellgsm
10 Haziran 2009, 12:22
pc 1 senelik usta aynı anda 4-6 box kullandığım oldu aylarca problem çıkmadı yeni oldu son 1 aydır

450 wolt power kasayı toplarken özellikle yüksek aldım

BesTCooL
10 Haziran 2009, 12:36
usb leri ölç bakalım dalgalanma var mı

turkcellgsm
10 Haziran 2009, 13:07
hwk ısınıyor diğer boxlarda birşey yok

evet woltaj oynaması var 5 voltun altına düşüyor 3 box tan sonra ???

BesTCooL
10 Haziran 2009, 13:24
sen PSU değiş dene usta... Anakart zannetmiyorum

turkcellgsm
10 Haziran 2009, 13:28
son bir soru usta :)

online güç kaynağı aldım akülü 3 saate yakın dayanıyor

ondan yapabilirmi sorun onu taktırdıktan 1 ay sonra başladı ???

BesTCooL
10 Haziran 2009, 14:03
yapabilir tabi voltajı düşük veriyorsa.... Onu da ölç yüke bindiginde ve yüksüz olarak

turkcellgsm
28 Eylül 2009, 13:37
kasa power ını değiştirdim düzeldi :)

demekki usb güç düşümü powerden kaynaklanıyormuş usb deki boxları ısıtıyordu oda dumpremp programını aktif ediyormuş