Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyaz kabus
coolies_5
17 Temmuz 2009, 00:02
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim, öncelikle böyle yararlı bi sitede emeği geçen herkese teşekkürler.. Geçen gün arkadaşımla telefonda konuşurken ekrandaki yazılar renkler karışmaya başladı. Ardından telefonu yeniden başlattığımda beyaz ekran çıkmaya başladı. Telefon kesinlikle açılmıyor, sadece beyaz ekran çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Telefon programları konusunda oldukca acemiyim. Bilgisayara bağlayıp format atmak gibi bir kurtarma olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Şimdiden teşekürler.. (Model: Sony Ericsson W800)
BesTCooL
17 Temmuz 2009, 01:16
ekran entegresinden olabilir usta büyük ihtimal arıza donanımdan
turkcellgsm
17 Temmuz 2009, 08:16
telefonun açılmadığından ve arama yapmadığından eminsen programsalda yapabiliyor k800i de karşılaştım
telefoncuysan yazılım yüklettirip dene önce
kullanıcıysan bir teknik servise götür kontrol etsinler önce ekrandanmı (telefon çalışıyormu ) yoksa telefon hiç açılmıyormu bir baksınlar
kullanıcı dosyaları silinir programda o yüzden dikkatlice kontrol etsinler :rolleyes:
gsmtknk
17 Temmuz 2009, 09:07
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim, öncelikle böyle yararlı bi sitede emeği geçen herkese teşekkürler.. Geçen gün arkadaşımla telefonda konuşurken ekrandaki yazılar renkler karışmaya başladı. Ardından telefonu yeniden başlattığımda beyaz ekran çıkmaya başladı. Telefon kesinlikle açılmıyor, sadece beyaz ekran çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Telefon programları konusunda oldukca acemiyim. Bilgisayara bağlayıp format atmak gibi bir kurtarma olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Şimdiden teşekürler.. (Model: Sony Ericsson W800)
en ıyısı sen onu bı tamırcıye gotur sanırım sen kullanıcısın telefoncu yada tamırcı degılsın dırek bı tamırcıye gotur elınde kalmasın cıhaz
coolies_5
17 Temmuz 2009, 13:39
telefonun açılmadığından ve arama yapmadığından eminsen programsalda yapabiliyor k800i de karşılaştım
telefoncuysan yazılım yüklettirip dene önce
kullanıcıysan bir teknik servise götür kontrol etsinler önce ekrandanmı (telefon çalışıyormu ) yoksa telefon hiç açılmıyormu bir baksınlar
kullanıcı dosyaları silinir programda o yüzden dikkatlice kontrol etsinler :rolleyes:
Telefonu düşürmedim hiç gayet normal çalışırken birden yazılar değişti ekran dondu renk değiştirdi falan programsal bir soruna benziyo...aslında telefoncu değilim anlamam da hiç bu aletlerin derdinden :) ama forumda okudum bazı programlarla telefona format atılabiliyormuş sanırım. Bu şekilde sorunu çözmeyi bi denemek istiyorum, telefon düzelsin de giden bilgiler olsun derdim değil :) Gerçi benım telefon symbian değil java destekli ama, bu telefona uygun, ewde kendi kendime şansımı deneyebileceğim bir program önerebilir misiniz??
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.