Orijinalini görmek için tıklayınız : ns pro ile e210 kablo gelen bütün telefonlara işlem yapılamıyor
kahraman27
18 Eylül 2009, 15:42
ustalar ns proyu yeni aldım kurdum herşey güzel çalışıyor fakat m 620 l760 gibi yani e210 kaplo gelen cihazlara hiçbir işlem yapamıyorum.vitrinden sıfır cihazları denedim yinede olmadı.kaplo bozuk diyeceksiniz ama yenisini aldım.yine aynı.bilinmeyen aygıt olarak görünüyor. yüklenmiyor ns pro driverlerini gösterdim samsung modem driverlerini gösterdim olmuyor.acaba benim bilmedigim birşeymi var. yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin...
kardesım exeyı kardır yanı ns ıle alakalı herseyı kaldır pc reset at son exeyı yenıden kur box tak drevıerlerı ıstedıgı zaman program fıles den drevıerlını goster hatta bırde suıte kur pcye oyle dene bırde ne hatası alıyorsun onuda yazarsan daha saglıklı olur kablon bozuk olabılır eger setın ıcınde varsa c450 kablosunuda dene ye bılırsın
kahraman27
18 Eylül 2009, 17:33
ustam komple format attım samsung pc suiti de kurdum. driverlerinin hepsini yükledim.g600 kaployla ve senin dedigin gibi c450 kaployla denedim.
başka yapabilecegim birşey varmı...aldıgım hata bu
Entering Test mode...
Preparing phone...
Processing...
Checking Security Type...
Operation failed!
kardes programda yanda yazar batarya kullan yada kullanma dıye
sen neyle denıyorsun bataryasızmı
bataryalı dene
kahraman27
18 Eylül 2009, 17:36
ustam bataryalı deniyorum.dikkat etmiştim ona batarya full...ve telefon açık
kardesım bataryalımı bataryasızmı denıyorsun ıkısınıde dene cıhazı tetıkle dene ufak ama dıkkat etmen lazım bunlara zaten cıhazı secdıgın zaman yanda yazar bataryalı bataryasız ve hangı kabloyu kullanman gerektıgı
ekle benı ustam sonucu yazarsın buraya :)
kahraman27
18 Eylül 2009, 17:52
ustam nsyi ufakda olsa kullanmayı biliyorum.dedigin gibi bataryalıda bataryasızda denEedim L760 var aynı kaplo istiyor oda sıfır onuda denedim c 450 kaplosuyla g600 kaplosuyla e210 kaplosuyla denedim.
e210 kaployla verdigi hata Entering Test mode Operation failed!
c 450 kaploylada bu hatalar
Entering Test mode...
Preparing phone...
Processing...
Checking Security Type...
Operation failed!
turkcellgsm
18 Eylül 2009, 17:58
bazı modellerde e210 kabloyla aynı soket bile olsa işlem yapamazsın başıma geldi sanırım farklı voltaj çıkışından ve farklı pinoutlardan elimde 6 kadar m620 soketli kablo var ve hepsinin üzerinde de farklı isimler var G810 E210 J750 C450 ........
kahraman27
18 Eylül 2009, 18:46
bazı modellerde e210 kabloyla aynı soket bile olsa işlem yapamazsın başıma geldi sanırım farklı voltaj çıkışından ve farklı pinoutlardan elimde 6 kadar m620 soketli kablo var ve hepsinin üzerinde de farklı isimler var G810 E210 J750 C450 ........
kardeş çok sagol senin sayende yaptım j750 kaployla oluyormuş.3 gündür ugraşıyorum.çok teşekürler :)
kahraman27
18 Eylül 2009, 18:48
ekle benı ustam sonucu yazarsın buraya :)
kardeş sanada yardımların için teşekürler sagolun :)
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.