Orijinalini görmek için tıklayınız : N70
metin50
18 Ocak 2010, 18:05
:(N70 telefonumu beton zemıne dusurdum.dısında ve ekranda herhangi bı kırık yok,fakat beyaz ekran oldu.Kayserıde bı tamırcı arkadasa verdık yapsın dıye oda ıcınden cıkamadı.Bı ıkac ekran denedı olmadı ben bunu yapamam dedı ıade etttı.Zaten ekranda sorun yok baska telefonda denendi,yalnız beyaz ekran gıderılemedi.
Benım bundan baska telefonum yok,bu telefonu yapacak olan varmı,yada bı yol gosterecek?
Lutfen bana bı yardım edın!!:(
mutlumuhli
18 Ocak 2010, 18:45
ekran entegresi (ekran cvlerinin altında küçük kare cam mozi) onu değiltyir düzelir:D
kopil_901
19 Ocak 2010, 15:01
kardeş arkadaşın dediği gibi ekran ent. yapabilir ama once cihaz tamamen açılıyormu onu iyice bi kontrol et eğer guvenlik kodu yoksa cihazında sim kartını takmadan açtığında açılış sesini verir buda ekran ent. yapar
ama cihazı açtığında açılış sesini vermez ve ışıklar hiç sonmezse o zaman arıza silikonlu ent. var ondan yapar onuda işini gerçekten bilen birine ver yoksa cihazın heba olur
metin50
19 Ocak 2010, 16:31
ekran acılıyor.Acılıs sesıde var hatta hafıza kartını taktım,ezberden gıderek muzık bıle dınledım.Hattımı taktım arama yapamadım vede cagrı almadı.Sızınde dedıgınız gıbı acılması falan saglam sadece beyaz ekranda kalıyor.Ben yukarıdada soyledıgım gıbı ıs bılmezın bırıne verdık,actı baktı bunun ekranı olmus degıselım dedı.Ekran denedı bı kac tane olmadı,sonra benım ekranı bı baskasına taktık calıstı,adamcagız ısın ıcınden cıkamayınca ıade ettı.Ben kayserı ılıne yakın oturuyorum,bu ılde bunu yapacak bı tanıdıgınız bıldıgınız bı usta varmı?
Yada telefonu sızlerden bırıne gonderebılırmıyım,tabı masrafı cok olmaz ıse?
kısacası neyapacagımı bılmıyorum.Sızın dedıgınız entegrelerı bılıpte tamır edecek bırılerıne rastlamak gercekten cok zor buralarda.
Ilgınıze gercekten cok tesekkur ederım arkadaslar.
kopil_901
20 Ocak 2010, 09:37
orada tanıdığım birisi yok altta numaram var istersen bi çağrı at elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım
vlkniltsm
21 Ocak 2010, 01:05
umarım yardımcı olur sorununa :)
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.