1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 33

Konu: cyclone kullananlar tecrübelerini ve izlenimlerini paylaşabilir mi?

Alışıyorum.. norepent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    30
    9 mesajına 18 kez teşekkür edildi

Standart cyclone kullananlar tecrübelerini ve izlenimlerini paylaşabilir mi?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni bir box. ben genelde hala yazılım için mx-key ve ufs kullanıyorum. 3. tercih olarak cyclone'ı tercih ediyorum. box'ta sevmediğim özellikler genelde info yapmada sorunlar yaşıyorum, yazılımlardan sonra bazen ufsdeki ui settingsi yapmıyor ve cihaz yazılımı tam olarak almasına rağmen fabrika ayarları yapamadığı için hata veriyor.
    box'un şu ana kadar rx2 üzerinden flash atma özelliğinin hiç bir faydasını görmedim. hala da etkisinin ne olduğunu anlayamadım.
    box'ı kullananlar var ise bizlerle tecrübelerini paylaşırlarsa, yada eksik yaptığımız noktalara işaret ederlerse belkide bu boxtan daha fazla faydalanabiliriz.
    şimdilik bu box hakkında benim izlenimlerim bunlar
    Konu norepent tarafından (25 Haziran 2010 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.

Aileden lezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    227
    21 mesajına 21 kez teşekkür edildi

Standart Cevap: cyclone kullananlar tecrübelerini ve izlenimlerini paylaşabilir mi?

üstad bazen cylonenin yapmadığını ufs yapar ufs nin yapmadığını jaf yapar jafın yapmadığını üniversal yapar şayet teknik işi yapıyorsan elinde birden fazla box olması gerekiyor
    TUMAK ELEKTRONİK TARSUS

Aileden mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    145
    123 mesajına 183 kez teşekkür edildi

Standart Cevap: cyclone kullananlar tecrübelerini ve izlenimlerini paylaşabilir mi?

evet hwk jaf mxkey unıversal kullanıyorum ama hwkdan gayet memnunum tek eksıgı usbden yazılım atmıyor o unıversal yazılımda sorun cıkarıyor ama sl1 sl2 ımlock ve guvenlık acıyorum jafın cok ekmegını yedım oda bır kosede duruyor AMA mx keyı hala neden aldıgıma bır turlu anlam veremıyorum verılen paraya yazık

Alışıyorum.. cepklinik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    0
    4 mesajına 5 kez teşekkür edildi

sen bb5 cihazlara full pm atmadıysan cihaz 10 dk da bir kapanıyor şikayetlerine batarya takınca düzelir diyorsan mxkey kullanmayı bilmiyorsun demek oluyor.Bence Mxkey çok işe yarıyor özellikle de bb5 cihazların sd autlarında ...

Alışıyorum.. norepent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    30
    9 mesajına 18 kez teşekkür edildi

haklısın mxkey superdongle sorununda çok iyi ama ustamın dediği gibi jaf ve ufs senelerce bize ekmek yedirdi. burada önemli olan cyclone kullananların tecrübeleri ve box hakkındaki düşünceleri. en azından bundan sonra ikinci veya daha farklı bir box almayı düşünen arkadaşlarımız için yardımcı olabilir diye düşünüyorum. mesala benim hala merak ettiğim cyclone boxın rx2 üzerinden yazılım atması ve bunun artıları, yani diğer boxlarda düzelmeyen cihazları bu boxta düzeltebilen oldumu veya diğer boxlardan artılarını gördümü. yoksa superdongle veya rpl yazma yedekleme işlemlerinde gerçekten mxkey çok iyi

Alışıyorum.. cepklinik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    0
    4 mesajına 5 kez teşekkür edildi

Bende cylone olmadığı için bişey söyleyemiyorum.İllaki vardır onunda artı olan kısımları .Kullanan arkadaşlar açıklarsa bizlerde bilgi sahibi oluruz.

Yeni üye
    Thanks
    0
    0 mesajına 0 kez teşekkür edildi

cyclone için bişi diyemeyeceğim ama mxkey süper bir dongle sd hataları contact serviceleri hepsini hallediyor hatta kamera bekleme hatalarını bile yapıor arkadas bence mxkeyi kullanmayı bilmiyor daha gecen n97 contact servici hallettim mxkey ile :D

Hep burdayım caniletişim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    6
    3 mesajına 4 kez teşekkür edildi

arkadaşlar yaklaşık 1 senedir cyclone box kullanıyorum. size şöyle anlatayım 6500s jaf ufs ile açamadım cihazı ama cyclon box ile açmayı başardım. bence güzel bir box gerçekten mxkey de kullanıyorum oda yararlı bi box özellikle de bb5 cihazların sd autlarında

Daimi Üye
    Thanks
    190
    16 mesajına 20 kez teşekkür edildi

n97 unlock açıyormu sl3 cihazlarını simlocklarını kredili olrkada olsa açıyormu blackberry cihazlarını açıyormuş mxkeyde hepsini açöıyormu özleikle istegim sl3 vede bllackberry full unlock .. bende cyclon yada mxkey almayı düşünüyorum....

Hep burdayım caniletişim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    6
    3 mesajına 4 kez teşekkür edildi

dostum sl3 simlock hiç denemedim. blackberry için mxkey gerçekten güzel full unlock yapıyor

1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu