iyide usta driveri tanıtıyorum ama aygıt yöneticisinde görmüyor... bunun değişik versiyonları varsa ekleyebilir misin

usta açıkla o zaman nasıl yaptığını... verdiğiniz driverleri tanıtıyorum, ama aygıt başlatılamıyor diyor... aygıt yöneticisinde ünlem işareti gözüküyor... 100 tane yaa biz de değişik telefonlardan yüzlerce yaptık... yol göstersen olmaz mı sankii

yukarıda arkadaşımız görüyor demiş bak istersen aygıt yöneticisinde modemlere bak özellikler de com kaçta olduğunu gör ve o com üzernden yap işlemi . rx tx görmez şu an hiç bi box yapmıyor ama verilen driver 100 de 1000 çalışıyor burası bir paylaşım ve yardımlaşma sitesi ve ben şu ana kadar denemeden hiç bi bilgi paylaşımı yapmadım

çalışmıyor usta hiçbir driver çalışmıyor... boşu boşuna zaman kaybediyoruz... 40 tane usta bir modeli kıramadık vesselam...

pl2303 kablo ıle deneyın ustaa

pl 2303 bir işe yaramıyor bu cihazda

birtek benmi yapa biliyorumyada sizin kablolarınızmı arızalı anlamadım gitti iphone5 arkasında j8 yazıyor t box ve spidermanla pın bulduramadım cihazı soktum pl2303 ile yaptım merak ettım kafesi kaldırdım işlemciye baktım mt6252a
![]()
tekrar soyluyorum ben malzemeciden tanesi 5 tlye 6 tane kablo aldım 6 kablodan sadece 1 tane çalıştı pc kabloyu tanır kablo com alır ama çalışmaz tavsiyem kablolarınızı kontrol edin![]()
Bookmarks