mavii_61 (02 Şubat 2012)

ustam hti exeyi kaldırıp yeniden kur birde hti update et düzelecektir
mavii_61 (02 Şubat 2012)

başka yeni formatlanmış makineye kurdum güncelledim yok olmadı.
aynı problem bendede var kart görmüyor görüyor kafasına göre takılıyor usb giriş yerini değiştirdim sıkıntısı aynı box firmware yükledim en son version güncelledim flash attı dosyaları senkrasyon yaptım format attım windows 7 denedim aynı aynı aynı değişen hiç bir şey yok box uçuk ışıklarıda yanmıyor bazen kafasına göre takılıyor yani
mavii_61 (04 Şubat 2012)

daha öncede yazdım ustalar yeni box satmak için box ın fimwaresini bozdular olan bu . yeni çıkan v3 girişli değilde diğeri için yapılıyor bu .mxbox orange
BUY HTI Plus (MXBOX Orange) with PayPal and FREE DELIVERY WORLDWIDE - GSM-Forum
UZMAN BİLİR İLETİŞİM - MERSİN
ilmi edeple isteyin teşekkürle destekleyin
forum içinde hakaret ve küfür içerikli yazılar yazmayın silinir
kendinize ne değer verilmesini istiyorsanız ona göre cevap yazın
forum da hiç kimse yardım etmeye mecbur değildir edeple isteyin ilmi. cevap gelmezse kendinizi bozmayın
keskin sirke küpüne zarardır sinirle yazı yazmayın önce sakinleşin
mavii_61 (04 Şubat 2012), tedoras156 (02 Şubat 2012)
60 $ lık boxtan zaten fazla şey beklenmez zaten gereken parayı kazandırıyor benim zoruma böyle yapmaları gidiyor zaman kaybı para isteseler veririz sıkıntı yok zaten kazanıyoruz ama böyle yapmaları hiç bir ticaret sisteminde yok kural bu değil yani.
hepimiz ticaret yapıyoruz ama işte geçmişide baya karanlık mxkeyin jafla kavga sonucunda epromunu uçurması gibi 2 box daha vardı onlarada sıkıntı veriyordu hayırlısı yeni boxı alıcağız yapcak bişi yok

bende yeşil hti var son versiyonu kullanıyorum hti update de ettim şu an için bir sorun yok

herhangi bir box fw bozma olayı yok manole tarafından ama , eski yeşil mxboxlar donanımsal olarak hatalı ve alelacele dizayn edilmiş sorun bu.telefona voltaj sağlayan entegreleri çok çabuk bozuluyor.ayrıca mxboxun ana işlemcisi belli bir parti nxp firmasından direk hatalı çıkmış.bu boxlara zaten yapacak hiçbirşey yok.
mxboxu mümkün olduğunca kalın ve kısa bir v3 kablo ile kullanın.(hatta çift başlıklı bulabilirseniz daha iyi olur) voltaj entegreleri bozulduktan sonra ya buscheck yapamıyor ya da local-test moda alamıyor cihazları.
mavii_61 (04 Şubat 2012)

ufs lerdeki voltaj entegrelerini kullanarak yapabilirsiniz bu durumda kablonun voltaj değerlerini batarya uçlarını ölçün birde nxp olanlar manole siteden kontrol ediliyor nxp leri gönderin değişelim demişti
mavii_61 (04 Şubat 2012)

Bookmarks