1 . install directCOMsetup.exe with Installation ==> directCOMsetup.exe sini kurun..
Key :0737140809099745326023474483646592737485 ==> seri no sordugu zaman bunu yazın..
2 . after installation close program ==> kurulum bittigi zaman programı kapatıp,
3 . run UFSxCODE.exe > rewrite your box serial to 38442 )) ==> UFSxCODE.exe sini çalıştırın..ve de 38442 yeni seri nosunu yazarak boxinizin seri nonusunu degişin..
4 . then FEATURES 1 > ACTIVATE BOX > close after finish ==> daha sonra FEATURES 1 , ACTIVATE BOX seçenegini tıklayıp boxi aktif hale getirin..
5 . run directcom program & enter :Name : phantomgsm
Key : UA79-MUVP-32C4-98VF ==> directcom ını çalıştırın..kullanıcı adı vede şifre sordugu zaman bunları girin...
6 . If program asking licence key file - use 38442.lic key ==> daha sonra exe sizden *.lic dosyası iseteyecek 38442.lic dosyasını aynı klasör içerisinden göstereceksiniz ve işlem tamam
http://rapidshare.de/files/10637971/...acked.rar.html
UZMAN BİLİR İLETİŞİM - MERSİN
ilmi edeple isteyin teşekkürle destekleyin
forum içinde hakaret ve küfür içerikli yazılar yazmayın silinir
kendinize ne değer verilmesini istiyorsanız ona göre cevap yazın
forum da hiç kimse yardım etmeye mecbur değildir edeple isteyin ilmi. cevap gelmezse kendinizi bozmayın
keskin sirke küpüne zarardır sinirle yazı yazmayın önce sakinleşin
link öle ustam bide com yapdikmi ne olacak usb den varkli bişeymi olcak bu kunuda birazdaha bilgi verirsen sevinirim kolay gelsin

ufs deki kabloları kullanarak ufs yi com a çevirdiğimizde o kablolarla kullanılabilecek bütün proları kullanabilirsin
1 örnek vereyim sana :ufs ye samsung d500 kablosunu takarsın ufs yi com a çevirdikten sonra proyu açarsın direckt com u yani sonrasında Samsung D500 Corona Downloader v3[1].2 yi açarsın
ordan d500 e com kablo kullanıyormuşsun gibi flash atabilirsin
gerisi fantazi yapmakta örnekleri böyle çoğaltabilirsin ;D
ben denedim 100/1000000 çalışıyor pro çok güzel
link i tazeledim şimdi indir
http://s2.quicksharing.com/v/8177293...acked.rar.html
forum da hiç kimse yardım etmeye mecbur değildir edeple isteyin ilmi. cevap gelmezse kendinizi bozmayın
eline saglık

teşekkürler arkadaşlar link ölmüş tazeledim buyrun
http://www.dosya.cc/DirectComturkcellgsm.rar.html

teşekkürler sağolasın ustat.turkcellgsmmobile Nickli Üyeden Alıntı
tesekkurler
teşekkürler arkadaşım
tsk ustam emegıne saglık
Bookmarks