Gösterilen sonuçlar: 1 ile 5 ve 5

Konu: d-900

Hep burdayım
    Thanks
    1
    7 mesajına 7 kez teşekkür edildi

Standart d-900

elimde 2 adet d-900 war ve bunların bataryalarını full şarj ettiğim halde sadece 5-6 saaat gidiyor hiç görüşmezsem 10 saate kadar çıkıyo bu süre görüşme yaparsam özellikle uzun görüşmelerde 4 saat anca gidiyo şarjı program denedim yazılım attm düzelmedi eeprom formatıda attım yine düzelmedi yardımlarını bekliyorum :(
    kandırılan her müşteri kaybedilen bi servettir <br />aza kanaat etmeyen çoğu bulumaz

Daimi Üye MuRaT YeLeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    0
    0 mesajına 0 kez teşekkür edildi

Standart --->: d-900

kardes cihazların i&#231;ine &#252;ncelikle bak darbe veya sıvı varmı ondan sonra power supply bağla
    cihazları ka&#231; akım cekiyor bi bak akım cekiyorsa cihazın i&#231;inde ısınan par&#231;a varmı bak varsa değiş sorun d&#252;zelir

Hep burdayım DEVADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    0
    3 mesajına 3 kez teşekkür edildi

pover ıc değiş d&#252;zeliyor usta
    [COLOR="Red"][FONT="Verdana"][FONT="Impact"][FONT="Arial Black"][/FONT][/FONT][/FONT][/COLOR]bizler için önemli 2 unsur;<br />1-VATAN<br />2-NAMUS

Hep burdayım ŞAKİR İŞLEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    0
    2 mesajına 13 kez teşekkür edildi

Alıntı MuRaT YeLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes cihazların içine üncelikle bak darbe veya sıvı varmı ondan sonra power supply bağla
    cihazları kaç akım cekiyor bi bak akım cekiyorsa cihazın içinde ısınan parça varmı bak varsa değiş sorun düzelir
    hemen power ıc değişme murat ustamın dediklerini yap kısa devre olan parçadan emin olduktan sonra işleme devam edersin inş..

Aileden axigenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    8
    13 mesajına 15 kez teşekkür edildi

mapavrili yani aliyle aynı teknık servısteyız cıhaza bende baktım ama sızın dedıgınınz gıbı ne power bozuk nede cıhaz darbelı veya akım cekıor power felan degıstık belkı bozuk dıe yazılım da attık .. baska bır fıkrı olan varmı arkadaslar
    TeKNiK GSM By aXiGeNC
    www.gsmteknik.net

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks