general mobile g333 eeprom + full flash lazım çeken arkadaşlar varmı supportta yok sağlam telefondan çekmiş olan arkadaşlar varsa eklerse iyi olur
elimdeki cihaz ın sorunu açıyorsun açılıyor gibi yapıyor general mobile yazısı çıkıyor geri kapanıyor
backup larını aldım full flash + eeprom değişik şeylerde denedim format felan ama gene aynı
bilgisi olan varmı ?
belki lazım olur çektiğim flash ve eeprom
http://rapidshare.com/files/11375577...5.B0M.rar.html
http://rapidshare.com/files/11375636...3.B0E.rar.html
Action: read information
Model: Autodetect 6205-6227 NOR
Checking data, wait...
Phone should be Switched ON !
Connecting, wait...
Phone detected, wait...
Hardware version: MT6226, E02
Hardware version: TIANYU26_05C_HW
Software version: 007247_420_V4010"
Software date: 2005.04.12
Barcode: T1M0047709100624 SP 10P
Finished, time used: 67 sec
Power off phone now !
UZMAN BİLİR İLETİŞİM - MERSİN
ilmi edeple isteyin teşekkürle destekleyin
forum içinde hakaret ve küfür içerikli yazılar yazmayın silinir
kendinize ne değer verilmesini istiyorsanız ona göre cevap yazın
forum da hiç kimse yardım etmeye mecbur değildir edeple isteyin ilmi. cevap gelmezse kendinizi bozmayın
keskin sirke küpüne zarardır sinirle yazı yazmayın önce sakinleşin
eyvallah kardesim saolasın elimde bitane cihaz vardı deneyelim bakalım tekrar tesekürler

usta yalnız cihaz arızalı onu belirttim üstte tahminimce programsal eepromdanda olabilir flashtan da attığın flash telefonu kaldırırsa haber ver de elimizdeki cihaza donanımsal müdahele edlim
yani üstteki linklerde verdiğim flash + eeprom çalışmayan bir cihazdan çekildi ona göre
forum da hiç kimse yardım etmeye mecbur değildir edeple isteyin ilmi. cevap gelmezse kendinizi bozmayın
benim cihazın açılmama sorunu vardı kardes senin flş ı atınca cihaz açıldı general yazıp kalıyor senin cihazla benim cihaz yazılımdan yapıyor bunlara 16 mb lik ful flş lazım seninki mekanik değil seninkide yazılımdan elinde olan eklerse sevirim

slm
bulabilen var mı arkadaşlar bu g333 eeprom ve flash bende de war aynı proglem muhtemelen hepsi yazılımsal
ramazanasucuoglu@hotmail.com
b.d.r.ramazan
bodur teknik servis
ya arkadaşım o telefona nasıl fotmat attın ben atamıyorum teli açtığımda aıyor yazısı çıkıyor ve bi dünya figürü dönüyor hep hiç bi yere girme imkanı vermior galiba virüs girdi bi dosya aldıktna sonra böyle oldu yardımcı olabilirmisin bu konuda

:D normal kullanıcıyım arkadaşım ama götürdüm bisürü teknik servise hiçbiri cesaret edemio saol cevap verdiğin için
benim elimdede bir g333 var telefon kendi kendine kapanıp açılıyor.Sanırım buda yazılımsal.Flash dosyasını bulan varmı?
Bookmarks