arkadaslar 2300 geldi elime. cihaz contact service. ekrnada su lekeleri var. ama ici temiz. yine tinerle temizledim içini. jaf ile yazılım attım yine aynı. ne yapmalıyım acaba. yabancı bi forumda okudum, erase yap ve full yazılım ve pm at yazmıslar. ben acıkcası erase yapmayı bilmiyorum. yardım edebilecek arkadaslar var mı acaba.. şimdiden tesekkurler..

cihazın infosunu al alabilirsen rpl yedekte al zaten sen erase butonuna [erase diye yazıyor ] bastıgında alma imkanı varsa alır zaten sonrada flash la daha sonrada pm at
her box ın erase işlevi farklı olabiliyor kimisi rpl yle beraber siliyor kimiside sadece silinmesi gereken yerleri eeprom pmm ppm erlerini elinizdeki box ları iyi tanıyın
mesela mtbox ın dct4 lerdeki erase olayı super rpl silmiyor denediğim kadarıyla
Konu turkcellgsm tarafından (19 Mayıs 2009 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.

Cihaz info almıyor. Box ı kullanmasını iyi bilmiyorum. bunların bir kullanma klavuzu gibi birseyi yok mu acaba. acıklamalı bi anlatım olsa cok iyi olur. benim gibi bu işe yeni başlamış, box ları kullanmayı iyi bilmeyen benim gibi cok kişi oldugunu düşünüyorum
Buyur kardeşş zipledim bende boş boş duruyo senin işine yarasın bari..
"Yeni açmış olduğum www.ziraattube.com adresine herkesi beklerim."

Bi inceleyim kardeşim. Allah razı olsun

emek verilip o kadar anlatım ve dosya eklenmiş usta bakman yeterliydi jaf bölümüne
http://www.sevgigsm.net/forum/jaf-nokia-f171.html
yahu ne erase si ekranda sıvı varsa ekran degıs kardes ondan degılse zaten o cıhaz cop cope at gıtsın :D
TeKNiK GSM By aXiGeNC
www.gsmteknik.net

Bookmarks